SERUM - VITAMIN C-CELL PROTECTOR

Solen strålar och vi har ett fortsatt underbart väder! VITAMIN C-CELL PROTECTOR är en vitaminbomb för huden för att skydda huden mot solskador. Den är starkt inflammationshämmande, och många solskador beror på en inflammation i huden, vilket gör att fläckar kan försvinna.

  • Skyddar hudens celler mot UV-orsakad inflammation
  • Vitamininjektion av C-vitamin. Huden kan inte ta till sig vitaminer i kosten.
  • Ger lyster och slätare hud
  • Inflammationshämmande: brännskador, acne, rosacea
  • C-vitamin skyddar mot fria radikaler* som:
    orsakar torrare hud, ger oss sämre elasticitet (rynkor), förstör vårt pigment (mörka fläckar), ger oss känsligare hud samt försämrar vårt immunförsvar

*Fria radikaler = små molekyler som bryter ner huden inifrån. När vi andas in syre, bildas denna biprodukt, fria syreradikaler, som påverkar huden negativt. Hudens produktion av fria radikaler ökar på grund av solljus, stress, luftkonditionering, föroreningar och extrema väderförhållanden.

VITAMIN C-CELL PROTECTOR är ett serum. Serum använder vi när vi vill extra boosta den dagliga vården. Serum är ett kraftfullt koncentrat som går djupare ner i huden än en kräm och som kan förstärka effekten av den dagliga vården upp till 3 gånger. Ett serum ska appliceras efter ansiktsvatten men innan dagkräm/nattkräm.

Detta serum, VITAMIN C-CELL PROTECTOR, används året runt, morgon och kväll, men viktigast är under: SOMMARHALVÅRET, på MORGONEN

Ta hand om dig och din hud!