HUDVÅRD FÖR MÄN

En man som tar hand om sig själv och sin hud upplevs ofta som attraktiv av sin omgivning. Det är nu helt accepterat för männen att bry sig om sitt utseende och att använda hudvårdsprodukter.

I vårt sortiment har vi en komplett 3-stegsserie för den dagliga vården av ditt ansikte.

Hela serien är ekologisk och anpassad för män, doftar ljuvligt av toner som får oss att tänka på en kraftfull och fräsch man. Vi har i denna paketering ett rengöringsskum MR CLEANSING FOAM som tillför mycket fukt redan vid rengöringen och bevarar fukten, ett milt, neutraliserande ansiktsvatten MR FACE MIST, i sprayform som också tillför fukt och även kan användas som uppfräschare och fuktgivare under dagen samt en mild och fuktgivande dagkräm MR DAY CREAM med anti-ageing som verkar sammandragande på huden. Dagkrämen bildar en skyddande film på huden som skyddar effektivt mot luftföroreningar (smutsiga partiklar, tungmetaller, kemikalier).

Vi har även MR AFTER SHAVE BALM som är lösningen för dig som känner dig torr och irriterad i huden efter att du har rakat dig. Den återfuktar och lugnar den irriterade huden så att du slipper den stickiga känslan och röda prickar.

MR SHOWER CREME är en unik duschkräm för dig som blir torr i huden efter dusch eller bad. Det är samma pH-värde på produkten som på huden, vilket gör att huden kan fokusera på att hitta sin egen balans och välmående, istället för att först hitta rätt pH-balans. Rätt pH-värde tillsammans med en oerhört hög fukthalt gör denna produkt beroendeframkallande för den som alltid lidit av att fort få på en body lotion efter duschen för att inte få klåda och torrhetssymptom.

DOFT: MR - [mister] är doften för män som vill experimentera och tänja på gränserna. Den är frisk, kraftfylld och har en hypnotisk attraktionskraft. Vågar du testa? Vågar du låta bli?

Vårt övriga sortiment inom Madame Chic passar såväl män som kvinnor. Här har vi lyft fram de produkter som är särskilt utvecklade för män vad gäller egenskaper och doft.

Har du någon favorit? Saknar du något?

Dela gärna med dig till oss så att vi hela tiden kan bli bättre och utvecklas.

Ta hand om dig & din kropp!