HITTA DINA FÄRGER & FORMER

Fixa formen och välj rätt färgnyans och du blir ditt allra vackraste jag!


VILKEN FÄRG GÖR JUST DIG VACKRAST? ÄR DU VARM ELLER KALL? Att en färg är snygg på din vän men inte alls blir lika snygg på dig själv är vanligt. Det beror på att man passar olika bra i vissa färger beroende på hudens underton. Det gäller att hitta en färg som passar just din underton.

Dina bästa färger beror på om du är kall- eller varmpigmenterad i din egen hud. Sedan är det bara att välja nyanser som harmonierar med din egen färgskala.

När du använder färger som kompletterar dina egna naturliga färger får huden en fräsch lyster och ögonen blir mer intensiva, utan ett enda uns make up. De färger du använder direkt mot ansiktet är allra viktigast, d v s plagg du bär upptill, färger på make up, glasögon och den hårfärg du väljer om du färgar håret. Blått är den kallaste färgen och gult den varmaste, men finns också i olika mer eller mindre varma respektive kalla toner. Om blått inblandas blir färgen svalare och om gul färg tillsätts blir det en varmare färg.

FIXA FORMEN

Ojämn mun korrigeras genom att fylla ut eller hålla in de linjer som behövs med en konturpenna. Liten mun verkar större om man fyller i konturerna väl (var noga med mungiporna) och sedan målar man med kraftig färg. Kraftiga läppar kan förminskas genom att först täcka läppkonturen med Cover Stick, och sedan dra konturlinjen strax innanför den naturliga läpplinjen. Bred mun partiet längst ut mot mungiporna lämnas omålat. Tunn överläpp förstärk med konturpenna enbart på överläppen, ej den undre. Tunna läppar dra konturlinjerna med penna. Eventuellt kan man gå en millimeter utanför den naturliga linjen.

Bli ditt vackraste jag!