EXTRAVÅRD

Vi står alla inför olika utmaningar med vår hy och olika extravårdsprodukter kan hjälpa oss att komma till rätta med dem. Vi kan behöva göra en reparation för att tillföra mer näring, en djuprengöring eller exfoliering för att fräscha upp eller kanske genomgå en behandlingskur. Läs mer om våra produkter här.

Exfoliering

De allra flesta av oss behöver emellanåt skrubba vår hud, för att lösa upp döda hudceller och porproppar (pormaskar och talgproppar) och på så sätt göra huden ren och klar. Det är också ett sätt för den som har väldigt torr hud att hjälpa huden att lättare kunna tillgodogöra sig krämvård. Det finns en risk för den med väldigt torr hud att krämen lägger sig i det torra överlagret av döda hudceller som suger upp all fukt och ingenting kommer vidare ner på djupet. Men med en skrubb 1 till 2 gånger per vecka så kommer en markant förbättring att uppstå. Läs mer på SCRUB CREME.

Mask

Vi kan lägga masker i ansiktet av olika slag, antingen för att tillföra extra fukt till huden, om fuktkrämen inte räcker till eller för att tvärtom suga upp och absorbera ytfett, dra ut orenheter och rengöra på djupet. Madame Chic's variant heter BLACK ACTIVE MASK

Specialkurer/Serum

Vi kan använda oss av specialkurer för att komma tillrätta med lite större problem som ärr från acne eller solskadad hud och då krävs en lite längre och större insats än punktinsatser 1-2 gånger i veckan. Dessa specialkurer ska användas varje dag under några månader eller flera år för att resultat ska uppnås. Vi använder oss av koncentrat som upptas direkt av huden och därför ger kraftfullt resultat. Här är några exempel på serum som vi kan använda:

AHA SKIN RESTORER 7 % ökar nybildning av huden, så att huden själv reparerar och tar bort ytliga ärr som efter exempelvis acne.

VITAMIN C-CELL PROTECTOR En vitaminbomb för huden för att skydda huden mot solskador. Den är starkt inflammationshämmande, och många solskador beror på en inflammation i huden, vilket gör att fläckar kan försvinna.

SCULPTING LIFTING SERUM ger en starkt förbättrad elasticitet och är därför starkt rynkreducerande.

EYE REPAIR SERUM minskar mörka ringar och svullnader kring ögonen.

Du hittar alla våra serum här