Välkommen till ZoMa Therapy, återförsäljare till Madame Chic Kosmetika

ZoMa Therapy ligger på Almekärrsvägen 3 i Lerum, utanför Göteborg. Här driver Ylva Svensson, diplomerad zonterapeut och medicinsk massageterapeut, verksamheten sedan 2016.

Ett stort och genuint intresse för människor, friskvård, hälsa, träning, kroppens funktioner och komplexitet samt dess självläkande förmåga. Jag tycker att helheten är det mest spännande, att se hur jag kan hjälpa just dig på bästa sätt. Alla behandlingar skräddarsys efter dina behov vilket gör varje behandling unik.

Utöver zonterapi- och massagebehandlingar kan du också få hjälp med din hud, dina fötter eller händer, då Ylva är utbildad av Madame Chic Kosmetika även på dessa områden.

KLICKA HÄR för att läsa mer om de olika behandlingarna eller för att boka tid.

Som återförsäljare till Madame Chic kan ZoMa Therapy erbjuda dig hela Madame Chic's produktsortiment. Du kan handla dem här på webben genom att klicka på respektive produktkategori eller på erbjudanden för att se om det är något som vi har kampanj på just nu.

Du är också varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor, kontaktuppgifter hittar du i den svarta rutan till höger.

Med jämna mellanrum har vi events och aktiviteter i min klinik eller på Madame Chics huvudkontor, där deltagarna får lära sig om hur de på bästa sätt ska ta hand om sin hud. Man får då möjlighet att testa produkter och känna hur de känns. Kontakta mig gärna om du vill boka en aktivitet för dig och dina vänner. 

Madame Chic har arbetat med naturprodukter sedan 1972 och har en enorm erfarenhet inom området. Grunden för kompetensen ligger i att hitta den rätta sammansättningen av råvaror och rätt koncentration av de olika komponenterna, för att uppnå det perfekta resultatet. Många av produkterna finns i flera varianter för att passa olika hudtyper. Renheten i råvaran är nyckeln till att få fram produkter som ger ett verkligt resultat och bara den allra bästa kvaliteten används i Madame Chics produkter.

Råvaror som hämtas från naturen är växter, frukter, örter, vitaminer och vegetabiliska oljor. Det är råvaror som har använts genom århundraden och gjort sig kända för att kunna förbättra kvaliteten på naglar, hud och hår. Exempel på råvaror som används i Madame Chics produkter är Aloe vera, avokado, papaya, citron, kamomill, rölleka, balm mint, arnika, salvia, rosmarin, johannesört och citronmeliss.

Madame Chic har egen, svensk produktion av hudvårdsprodukter med högsta tänkbara kvalitet. Fabriken ligger i Vara, Västergötland och produktionen sker i små serier, under stor omsorg och extrem receptkontroll. I sortimentet finns produkter för allt från hår, ansikte, kropp, händer och fötter. På Västgötaslätten produceras världsunika produkter, som säljs i hela Norden, Schweiz, Storbritanien, Nya Zeeland, Singapore och Arabstaterna.