VACKRA LÄPPAR

De flesta av oss har en daglig rutin för hudvård av ansiktet men glömmer oftast att ta hand om sina läppar!

Huden på läpparna är tunnare, mjukare, mer känslig och benägen att ta mer skada när de utsätts för yttre påverkan. Läpparna har inga svett- eller talgkörtlar. Talgkörtlarna har i uppgift att producera talg/fett som gör att huden kan behålla fukt. Eftersom dessa inte finns så är det svårare för läpparna att både dra till sig och behålla fukten och de blir därför lätt uttorkade. Eftersom läpparna inte producerar olja, så behöver de extra omsorg för att förbli återfuktande.

TORRA LÄPPAR. Orsaken till att vi får torra läppar är att de blir fattiga på fukt. Under vintern utsätter vi läpparna för kalla temperaturer utomhus och torr, uppvärm inomhusluft. Det gör att fukten dras ut och läpparna börjar strama. Under de torra, varma sommarmånaderna kan både solexponering och vistelser inomhus med uttorkande luftkonditionering orsaka torra läppar. Precis som vissa personer är mer benägna att få torr hud än andra så har vissa lättare att få torra och spruckna läppar. Och vissa av oss slickar också läpparna oftare än andra. BÖRJA BEHANDLA DIREKT!!!

ORGANIC SOFT LIPS. Ett cerat som gör underverk för dina läppar. Organic Soft Lips lugnar irriterad hud som får lugn och ro under vaxskyddet och mjukar upp torr och narig hud så att läpparna blir välmående och mjuka.

LIP STICK. En vacker mun kräver omtanke och omvårdnad. Det är viktigt att skydda läpparna mot uttorkning och Madame Chics läppstift innehåller både skydd mot UV-strålar och fuktighetsämnen som hjälper till att hålla läpparna mjuka. Läppstiftet ger läpparna smidighet, hållbar färg och glans.

LIP GLOSS. Med Madame Chics Lip Gloss ger du dina läppar en härlig färg med lyster, samtidigt som du vårdar läpparna genom att tillföra fukt, fett och skydd. Lip Gloss förpackning har en smart, liten spegel så att du kan applicera ditt läppglans var som helst, när som helst. Lip Gloss innehåller både Shea Smör, Olivolja och Japanskt vax. På så sätt både skyddar vi läpparna och ger dem fukt. Lip Gloss innehåller också både Vitamin A och E, samt UV -skydd. Det tillför vitaminer till läpparna och skapar en motståndskraft mot yttre påfrestningar. Genom sin mycket sega konsistens har den en fantastisk hållbarhet och sitter i flera timmar utan påfyllning.

LIP VOLUME är en vidareutveckling av Lip Gloss och har liknande egenskaper. Dock har Lip Volume ett helt annat syfte än att bara göra läpparna snygga. Det här är en produkt för den som önskar öka storleken på sina läppar. Den förstorande effekten kommer från aktiva peptider som går djupt ner i huden. Peptiderna tillför och håller kvar fukten i läpparna, vilket får läpparna att bli mer fylliga. Lip Volume har en ljust rosa skimrande färg och fungerar också som läppglans tillfälligt.

VILKEN BLIR DIN FAVORIT?!!